Diploma's

Wij geven geven meerdere soorten zwemlessen en er kunnen meerdere soorten diploma's behaald worden. Wij geven lessen om het Zwem-ABC van het NRZ te halen. Ook worden er lessen gegeven voor de Zwemsurvival diploma's. Tevens geven wij lessen voor het ENVOZ ABC. Daarnaast geven wij ook lessen in zwemvaardigheid en snorkelen.

Zwem-ABC NRZ

Deze diploma's vormen samen het Zwem-ABC van het NRZ. Het NRZ is nationaal Zwemdiploma A begint met een beginners borst- en rugcrawl. Bij diploma C moet de borstcrawl goed zijn uitgewerkt met ademhaling. De essentie van deze diploma's ligt op het kunnen zwemmen van diverse slagen. Daarnaast is het onderwater zijn en daar kunnen orienteren erg belangrijk.

Zwemsurvival

Bij de zwemsurvival diploma's komt het reddend zwemmen sterk naar voren. Het A diploma lijkt erg veel op dat van het Zwem-ABC van het NRZ. Bij het B diploma komt het reddend zwemmen naar voren. Het C diploma is een combinatie van A en B.

ENVOZ ABC

Het ENVOZ is europees gericht en rijks erkend. Bij het ENVOZ ABC worden er verschillende zwemslagen aangeleerd net zoals dat bij alle diploma's is. Er zitten enkele verschillen in.

Hogere diploma's & Snorkelen

Naast de genoemde zwemdiploma's geven wij ook lessen in hogere diploma's zoals zwemvaardigheid. Daarnaast geven wij ook lessen als snorkelen.